Flexibel cykelpool

Det är lätt och smidigt att dela cyklar via en cykelpool. Vi ser till att ni kommer igång med en fungerande cykelpool. Vi ansvarar för fungerande cyklar och sätter upp en bikesharelösning efter ert behov. Ni betalar månadsavgift per cykel.

Cyklar

Med delaCykel kan du skräddarsy din cykelpool efter behov. Du är inte låst till ett visst märke eller en viss typ av cykel. Skapa er cykelpool med hjälp av oss och våra samarbetspartners eller välj helt egna efter tycke och smak. Kanske är det lådcyklar, elcyklar eller vikcyklar som passar in i er skräddarsydda cykelpool.

Bikesharing

För att dela cyklar använder vi oss av BitLock. se Bitlock Bikesharing.

Cykelservice

För att en cykelpool ska kunna rulla krävs cykelservice. I våra cykelpooler ingår både underhåll och jourservice. se Cykelservice

Mät och visa

Som företag rekommenderar vi att man mäter och följer upp sin cykling. På så sätt gör man det möjligt att visa reducerade CO2-värden vilket kan användas i hållbarhetsredovisningen eller för att visa kunder och anställda. Genom att mäta sin cykling kan vi även skapa interna tävlingar och gemensamma mål som skapar engagemang för cyklingen och ett engagemang för sitt team/arbetsgivare/arbetsplats. Med DelaCykel mäts all cykling automatiskt och vi erbjuder ett statistik- och rapportpaket med grafer som kan användas till er hemsida eller intranät.